ZM Grupa

Međunarodno priznata grupacija s višedesetljetnom
obiteljskom tradicijom

ZM Grupa

S više od 30 godina iskustva u izvođenju najsloženijih projekata u građevinarstvu i industriji, kako u zemlji tako i diljem Europske Unije, ZM Grupa etablirala se kao vodeća hrvatska grupacija za proizvodnju i montažu čeličnih mostova, raznih složenih čeličnih konstrukcija i proizvoda, industrijskih postrojenja, čeličnih cjevovoda za transport nafte, plina, vode i pare. Ključne tvrtke ZM Grupe su Zagreb-Montaža d.o.o., ZM-VIKOM d.o.o. i ZM-Industrijski servisi d.o.o. Zagreb-Montaža d.o.o. je krovna tvrtka ZM Grupe fokusirana na izvođenje složenih projekata u području mostogradnje, izgradnje cjevovoda te industrijskih postrojenja u različitim industrijama za proizvodnju energije.

ZM-VIKOM d.o.o. je u 100% vlasništvu krovne tvrtke ZM Grupe. Osnovna djelatnost ZM VIKOMa je proizvodnja specijalnih čeličnih sklopova i poluproizvoda za inozemne i domaće poslovne partnere. Tvrtka je specijalizirana za proizvodnju lakih i teških čeličnih konstrukcija, posebno mostova, podvozja za poluprikolice, nadgrađa kiper vozila, dijelova elektrofiltera, komponenti za postrojenja za pročišćavanje plinova te dijelova za željeznička vozila.

ZM-Industrijski servisi d.o.o. također u vlasništvu Zagreb-Montaže, agencija je za zapošljavanje i izaslanje kvalificirane radne snage u inozemstvo. Razvojem ZM-Industrijskih servisa, ZM Grupa želi osigurati dovoljan broj kvalificiranih zavarivača, bravara, montera, ali i drugih stručnih djelatnika za rast i razvoj poslovnih aktivnosti unutar ZM Grupe i njezinih partnera u budućnosti.